TERMÉSZETES VILLÁM HAJ – 9 MÓDON!

Cikkek Egészség Szépség

Minden, ami valaha volt idő, mikor a vágy, a szőke haj. Ha szeretné, szőke haj, de azt hiszem, ez a haj nagyon szenved az a tény, hogy rendszeresen festett, a 9 módja a természetes haj a villám. Ezek a receptek, csak természetes összetevőket, így a haj biztosan nem lehet több a teher. Haza zosvetľovanie is sokkal olcsóbb, mint chodievať rendszeresen a szalonban, s ezeket a módszereket lehet használni, többször egymás után. Érdekli, hogyan kell csinálni? Olvass tovább!

1. Méz, ecet

  • 2 csésze desztillált ecet
  • 1/2 Csésze nyers méz
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál fahéj

Az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy minden össze, keverjük össze, majd alkalmazza nedves hajon. Tudod is használ egy fésű biztosítására is terjeszteni a termék vagy összetett akkor lehet alkalmazni, csak akkor, ha szükséged van. Aztán, ahogy mix alkalmazott, zaba haj be a törölközőt, vagy akkor is használja a sapkát a fürdés. A legjobb eredményt növeli, ha hagyjuk a keveréket törvény éjszaka, s reggel a hajat mos. Az ok, amiért ez a módszer úgy működik, hogy a szívem. Tartalmaz egy kis mennyiségű-peroxid, amely arra szolgál, mint egy zosvetľovač. Segítség fahéj, olíva olaj hatásai-peroxid megsokszorozódik.

Szőke haj

2. Tea

  • 1 filtert
  • víz

A teát, hagyja, hogy a táska ülni a vízben 10 percig, majd befejezte a másik recept. A legjobb tea erre a célra kamilkový, mint kínál egy mennyiség, az anyagok, hogy ugyanabban az időben, táplálja a haj, de akkor is használhatja a fekete tea. Aztán, mint a tea jó, prepláchni haj teát, majd hagyd, hogy törvény 15 percig. A legjobb hatást, ismételje meg 2-3 alkalommal, mielőtt a haját mossa.

3. Rebarbora

  • 1/4 Csésze (vascső
  • 2 csésze víz

Rebarbora nagy zosvetlovač. Ezzel a módszerrel kell rebarboru kocka, forraljuk fel, majd hagyjuk kihűlni. Oddeľ amellett, hogy a víz rebarboru, illetve használt víz öntözésére. Hagyja, hogy a megsimogatta a selymes hajat törvény 10 percig prepláchni hideg víz.

4. Bicarbóna szóda
Bicarbóna üdítőt, egy nagyon sokoldalú termék. Amikor a folyamat zosvetľovaní tart, de még egy kicsit. Ha a haj használt üdítőt bikarbónu körülbelül egyszer egy héten, zosvetlíš a haját, hanem zbavíš haj vegyi anyagokat a termékek, amelyek használata halmozódott fel.

5. Fahéj

  • fahéj por
  • kondicionáló

Adjunk hozzá egy csipet škoricového por kondicionéru kell nanes, majd egyenletesen a haj. Rejtsd el a haját egy törülközőt, majd hagyja, hogy a törvény egyik napról a másikra. Amikor a reggeli zobudíš, az első dolog, amit tennie kell, hogy mossa meg a hajat samponnal. Ez a vegyület teljesen biztonságos, ezért is használ több alkalommal egy héten.

6. a C-vitamin
A C-Vitamin a haj nagy. Nem csak a villám, de az is segít fenntartani az egészséges. Vegye 8-9 tabletta, C-vitamin, a Teremtő, majd keverjük el a sampon, hogy mossa meg a haját. Miután nanes šampónovaní klímaberendezés.

Szőke haj

7. Ecet
Még egy egyszerű öblítse le vízzel, ecettel segítségével könnyebb a haj természetes. Az eredményeket fog látni azonnal, de ez a legjobb módja annak, hogy a haj, hogy könnyítsen fokozatosan. Az arány, amelyben ez a két anyag 1:6 (ecetes víz). Hagyja, hogy a haj, ami legalább 15 percig, majd alaposan vypláchni. Almaecet működik a legjobban, de a szaga még jobb 🙂

8. Só
Keverjük össze a sót a vízből, majd a következő recept a béke. Ha már valaha a tenger közelében, tudja, hogy működik. Keverjük össze őket a keverési arány 1: 5 (sós víz), valamint prepláchni a hajad. Mint az ecet, hagyja, hogy a törvény legalább 15 percig, majd opláchni.

9. Limon
Citrom úttörője zosvetovaní. Keverjük össze 1 Csésze víz, 2 vole evőkanál citromlé, alkalmazni, hogy a haj. Várjon, amíg a haj száraz, akkor meg kell nézni, mi a különbség.

Preferuješ világos árnyalatok, vagy tmavším igaz színek? Tudja, hogy bármilyen más recept, hogy használja? Ossza meg minket egy megjegyzést a cikkhez!